Zbog olujnog vjetra A1 od Sv. Roka do Maslenice otvorena samo za osobna vozila

Vijesti 29. pro 201920:47 > 20:51
Izvor: Bruno Fantulin/PIXSELL

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a obilazak za ostale skupine vozila je preko Gračaca i Obrovca (DC27 i DC50), izvijestio je u nedjelju navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je A6 između čvorova Delnice i Kikovica, a obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (DC3).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Slab snijeg mjestimice pada u Lici. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

Zbog zimskih uvjeta obavezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na županijskoj cesti ŽC Bjelopolje-Donji Lapac.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Zbog radova na GP Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan).

Trajekti i katamarani plove redovito.

Trajektna linija 532 Šibenik – Kaprije – Žirje plovi bez pristajanja u luku Žirje.

Katamaranska linija 9603, plovit će se na relaciji Stari Grad – Split, bez uplova u luke Bol i Jelsa.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.