Bauk: Beljak se pokušao napraviti pametnim, ali očito nije uspio

Vijesti 15. sij 202015:37 > 15:38
N1

Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk ocijenio je u srijedu da je tweet Kreše Beljaka o UDB-inim ubojstvima emigranata bio "pokušaj da se napravi pametan, u čemu očito nije uspio".

“Po onome što sam uspio vidjeti u medijima, očito se radilo o nekom njegovom pokušaju sarkazma, da se napravi pametan, u čemu očito nije uspio“, prokomentirao je Bauk spornu objavu na tweeteru SDP-ova koalicijskog partnera.

S tim stvarima se nije niti za šaliti. Dobit će kritike, bit će izložen kritikama političkih protivnika, i to oštrim, ali i prijekoru političkih saveznika kojima to isto čini određenu političku štetu. Dobit će minus kod građana i trebat će mu neko vrijeme da to ispravi, rekao je Bauk.

VEZANE VIJESTI

Na pitanje je li to oblik lijevog ekstremizma, kako Beljaku spočitavaju iz HDZ-a, Bauk je odgovorio kako ne misli da su to Beljakovi stvarni stavovi i nada se da će šef HSS-a svojim budućim radom pokazati da je to bio samo nepromišljeni eksces.

“Pokušao se praviti pametan. Sankcija za tako nešto još uvijek nije crveni karton u politici. To bi bila preoštra sankcija”, smatra Bauk.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.