Međunarodni dan borbe protiv siromaštva u Rijeci obilježen izložbom

Vijesti 17. lis 202017:12 > 17:18
CeKeDe

Izložbom na Međunarodni dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti u Rijeci je danas predstavljena nacionalna kampanja „Moje mjesto pod suncem“.

Kampanji je cilj do kraja 2020. godine osigurati sredstva u iznosu od 1,2 milijuna kuna za potpuno preuređenje i opremanje višenamjenskog prostora veličine 380 m2 za program Moje mjesto pod suncem koji provodi udruga Centar za kulturu dijaloga (CeKaDe).

Otvorenju kampanje na Korzu uz govornike Majdu Burić, državnu tajnicu u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske, Zlatka Komadinu, župan Primorsko-goranske županije, Vojka Obersnela, gradonačelnik Grada Rijeke, prof. dr. sc. Snježanu Prijić -Samaržija, rektoricu Sveučilišta u Rijeci i Sandru Grozdanov, voditeljicu programa „Moje mjesto pod suncem“, volontere i podržavatelje programa prisustvovali su i moderatorica događaja Maja Sever, glazbenik Damir Urban, glumica Jelena Lopatić i frontman grupe Jonathan Zoran Badurina.

CeKeDe

Partner u realizaciji nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ u organizaciji udruge CeKaDe je Sveučilište u Rijeci, a kampanja će se provesti uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.