Dea Redžić za N1: Drago mi je što Šuker toliko čita Index.hr

Vijesti 07. srp 201515:10 > 15:11
N1

Obraćanje čelnika Hrvatskog nogometnog saveza u utorak u Zagrebu, na N1 televiziji komentirao je novinar Indexa Zvonko Alač.

Ova konferencija za novinare ispala je kao obračun Šukera s vašim portalom?

”Navikli smo. Dok god su Šuker i Mamić i ostali poltroni u savezu mi ćemo istraživati HNS. Ne vlada hrvatskim nogometom futsal ili ženska reprezantacija već gospoda koja su trenutno u Remetincu”, kaže Alač.

Kako komentirate uhićenja braće Mamić i Vrbanovića?

”Nema tu naknadne pameti ili savjesti. Oni jako dobro žive od prodavanja magle. Častohlaplje i držanje za funkciju je karakteristika svih njih koji su prošli kroz Savez”, nastavlja Alač.

N1

Šuker je bio uvrijeđen zbog načina kako Index i ostali mediji tretiraju HNS?

”To su teorije generala Domazeta Loše o teoriji kaosa i izgleda da je i Šuker upao u paranoičan vagon. Poklopilo se toliko toga u ovo predizborno vrijeme da je negdje jednostavno moralo puknuti”.

Šuker ističe da jer dobio 35 glasova na kongresu Uefe i svoju veliku nogometnu karijeru.

”Ja bih istaknuo njegovu autističnost. On je tamo postavljen, nije se za to izborio. Iako je u bio veliki golgeter, danas zabija autogolove”, govori Alač.

Komentar BBB-A koji se vraćaju na stadion.

”S njima je sve i počelo. 20 godina su pod prismotrom policije i drago mi je da se vraćaju Dinamu”, zaključuje Alač.

U program N1 televizije se uključila i Dea Redžić na koju se Šuker obrušio na konferenciji za novinare:

”Drago mi je da Šuker vrijeme provodi na Indexu. Iako, nisam ga puno razumjela. Znam samo da nemamo nijedan normalan stadion, nikakve podatke o problemima klubova, osim da se i dalje financiraju javnim novcem. U HNS-u ne poznaju pojam odgovornosti, a Šuker nastavlja s aboliranjem optuženih ljudi”, kazala je Redžić za N1.