Šokantna smrt u Osijeku: Policija ne otkriva detalje

Vijesti 29. lis 201512:14 > 15:57
Davor Javorovic/PIXSELL/ilustracija

Policija ni nakon dovršenog očevida u osječkoj Strossmayerovoj ulici, gdje je u četvrtak ujutro pronađeno tijelo mrtvog muškarca, a u blizini je još jedan bio teško ozlijeđen, ne otkriva uzrok tragedije, no prema neslužbenim podacima preminuli je najvjerojatnije pao s krova zgrade u kojoj je živio kao podstanar.

Osječko-baranjska policija poslijepodne je izvijestila da je završila očevid tragičnog događaja u zgradi u Strossmayerovoj ulici u Osijeku te da provodi daljnje dokazne radnje, o čijim će rezultatima izvijestiti naknadno.

Policijski glasnogovonik Darijo Premec kazao je Hini kako su u dojavu o događaju zaprimili oko 09,30 sati. Policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja u dvorištu zgrade zatekli mrtvo tijelo za sada nepoznatog muškarca. Pronađen je i teško ozlijeđen 31-godišnjak koji je zbinut u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC). Ozljede opasne po život, kako se neslužbeno doznaje, najvjerojatnije su mu nanesene hladnim oružjem.

Neslužbeno se doznaje kako se, oko 09,30 sati, u stanu u kojem je kao podstanar živio preminuli, čula velika buka, nakon čega je potpuno bez odjeće izišao iz stana, razbio vrata požarnih stepenicama te neko vrijeme trčao po krovu zgrade s kojega je naknadno pao.