Zbog prijetnji ministru Matiću uhićen 39-godišnji Zadranin

Vijesti 12. stu 201509:44 > 09:50
Podijeli:
Izvor: Index.hr

Zadarska policija potvrdila nam je da je Državnom odvjetništvu prijavila 39-godišnjeg Zadranina pod sumnjom da je slao prijeteće SMS-ove ministru branitelja Predragu Matiću.

Kako se neslužbeno doznaje, Zadranin je pušten na slobodu uz mjere opreza i zabranu komuniciranja, ostvarivanja kontakta i približavanja ministru Matiću.

 “Jučer smo završili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Zadra, koji je uhićen u ponedjeljak pod sumnjom da je slao prijeteće poruke ministru branitelja. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, on je priveden pred suca istrage uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje. Na potezu je sada Državno odvjetništvo”, kaže nam glasnogovornik zadarske policije Žodan Elis.

Ministar branitelja Predrag Matić, podsjetimo, potvrdio je u utorak kako se on i njegova obitelj nalaze pod policijskom zaštitom nakon što je proteklih dana SMS-om primio prijetnje, istaknuvši da mu je žao što te prijetnje, kako je rekao, stižu od njegovih bivših suboraca i prijatelja.