Most: Podjele na ustaše i partizane danas su bile nebitne

Vijesti 07. pro 201519:00 > 19:06
Izvor: Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon što su predstavnici Mosta danas odradili dva važna sastanka - prvi na svoju inicijativu s predstavnicima koalicija Hrvatska raste i Domoljubna koalicija i drugi s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović na Pantovčaku, iznijeli su svoje dojmove o odrađenom poslu na svojoj Facebook stranici.

Današnji sastanak početak je jednog novog i demokratskog političkog procesa u Hrvatskoj. Tipične podjele na lijeve, desne, ustaše, partizane, domoljube, ne domoljube, crvene i plave postale su – nebitne.

Danas su dvije strane sjedile za istim stolom i nije bilo ni jedne ružne riječi. Malo političkog nadmudrivanja, što je sasvim prihvatljivo jer u ovom kontekstu lijevi i desni 20 godina nisu sjeli za isti stol. Most je ovime itekako opravdao povjerenje svojih birača. A sada je sve – na njima. Na onima koju su nam gradili Hrvatsku ovakvu kakva je prethodnih 20 godina.

Imaju vremena do subote odlučiti i jedni i drugi pristaju li na naš model i na nestranačkog mandatara. 20 godina su sve odluke bile na njima, Hrvatska je opet većinski odabrala – njih. Pa onda je sasvim korektno da i u ovom ključnom trenutku, odluka bude na njima, napisali su iz Mosta na svom Facebook profilu.

Što se sve događalo na današnjem sastanku pogledajte u prilogu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.