Gradonačelnik Knina: Ne bih htio da sukob na vrhu postane glavna tema

Vijesti 03. kol 202218:58 > 18:59
Izvor: N1

Gradonačelnik Knina Mario Ćaćić govorio je o priprema za obilježavanje Dana pobjede u Kninu u petak, 5. kolovoza.

Kaže kako nema informaciju tko će doći od dužnosnika.

“Dobio sam pozivnicu kao i ti ministri. Svima je na raspolaganju da donesu odluku hoće li doći ili ne”, komentirao je nedolazak ministra branitelja Tome Medveda, ministra obrane Maria Banožića i ministra unutranjih poslova Davora Božinovića koji su dobili poziv predsjednika Zorana Milanovića na prijem za ratne zapovjednike na kninskoj Tvrđavi.

vezana vijest

Ističe kako ni sa kim nema problema, susret će se osobno s Milanovićem i ministrima. “Ne bih htio da taj sukob koji postoji u nacionalnoj politici postane glavna tema”, poručio je Ćaćić.

Za ne prisustvovanje SDSS-a u Kninu rekao je da ne vidi problem. Svatko, kako kaže, može odlučiti hoće li doći ili ne.

“Grad živi cijele godine”

Govorio je i o gradu rekavši da Knin kao i ostali gradovi ima svoje probleme. Grad živi cijele godine, imamo različite aktivnosti te projekte s ministrima iz Vlade, kako navodi.

“Nema opstrukcija što se tiče grada Knina. Na lokalnoj razini nisu primarna neka svjetonazorska pitanja, nego komunalna. Provodimo projekte, uređujemo život ovdje. To je ono što je građanima bitno. Fokusiramo se na razvoj gospodarstva i nadamo se da ćemo vratiti dio stanovnika koji su otišli trbuhom za kruhom”.

Dodaje kako je sve spremno za petak, 5. kolovoza. Smatra da je dobro što je središnji događaj na stadionu NK Dinara.

“Inače smo žurili polagati vijence pa smo žurili na tvrđavu. Veliki broj ljudi je trebao u katkom vremenu biti prevezen na vrh tvrđave, neki nisu stizali na vrijeme. Ovo je puno bolje”, zaključio je gradonačelnik Knina Mario Ćaćić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar