Klara Buntić o suprugu: Tukao me i dan prije djetetova krštenja. Nitko ga nije sprječavao…

Vijesti 25. ruj 202307:24
Marko Prpic/PIXSELL

Denis Buntić, bivši rukometni reprezentativac, priveden je u Ljubuškom zbog obiteljskog nasilja, a policija je u kući pronašla i cijeli arsenal oružja. Ipak, pušten je nakon ispitivanja i neće u pritvor. Pročitaj više

“Meni je jako teško razgovarati o ovome svemu, u šoku sam, apsolutnom šoku. Teško mi je, s emocijom prolazim kroz to sve, ipak je moj suprug. Nasilja je, nažalost, oduvijek bilo, ali nikad kao u ovom intenzitetu zadnjih godina. Veći dio nasilja se dogodio i kad sam bila u drugom stanju, završila sam na prijevremenom porođaju, sve je, srećom, prošlo u redu”, kaže za RTL Klara Buntić, supruga Denisa Buntića.

Sve se dogodilo u Ljubuškom, gdje bračni par i živi. Iskoristila je mali trenutak njegove nepažnje, pobjegla preko balkona i pozvala rodbinu, a onda je stigla policija.

“Tukao me rukama, nogama, svime, mislim da je bio neki predmet, ali mi se zacrnilo, čini mi se da je fen u pitanju, po glavi, rebrima, što god ja stigao”, govori.

“Zadnji put kad je bio nasilan, bilo je dan prije djetetova krštenja. On je, dok je mene udarao, imao dijete u rukama. Nitko od prisutnih ga nije sprječavao, upravo zbog toga što je beba bila kod njega”, tvrdi.

Rukometni savez: Nikad nije pokazivao posebnu agresivnost

Denis Buntić se od rukometne karijere oprostio 2018. godine. U hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, europsko srebro i broncu, kao i olimpijsku broncu 2012. godine. Igrao je na poziciji desnog vanjskog, visok je gotovo dva metra. U Hrvatskom rukometnom savezu oštro osuđuju bilo kakav oblik nasilja.

“O ovome smo doznali iz medija. Dok je bio član naših selekcija, nikada nije pokazivao posebnu agresivnost, osim one na sportskom terenu u žaru borbe. Isto tako nikada nije spominjao nikakvo oružje, a kamoli da ga posjeduje”, poruka je rukometnog saveza.

Nakon privođenja i ispitivanja, Buntić je pušten na slobodu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.