Ovo je pribor s kojim će svako putovanje biti puno ugodnije

Znanost 07. srp 201520:58 > 21:13
Podijeli:
Izvor: youtube/screenshot

Putovanje može biti vrlo stresno iskustvo pogotovo ako se do svog odredišta vozite nekim oblikom javnog prijevoza. Bilo da se radi o avionima, autobusima ili vlakovima gužva ili manjak prostora uvijek će vas koštati živaca. No s ovim priborom sve može biti puno lakše.

1. Zračna kuka

Ovaj koristan predmet je dizajniran kako bi držao vašu čašu s omiljenim napitkom ili vaš tablet na jednom mjestu bez potrebe da otvarate pokretni stolić koji se nalazi na sjedalu ispred vas i zauzima vam ionako skučen prostor. Ovaj gadget odgovara svim tabletima koji su visoki do 7.5 inča. U proizvodnji će se naći od kolovoza ove godine.

2. Štitnik za koljena

Ova naprava štiti vaš dragocjeni prostor za noge tako što sprečava da se sjedalo ispred vas spusti do kraja. Veličine običnog upaljača, ova naprava će vam dobro doći na svakom putovanju. Uz nju dolazi i ”Pismo pristojnosti” koje možete da ti putniku koji sjedi na sjedalu ispred vas.

Izvor : youtube/screenshot

3. Zavoj za privatnost

Ovaj dodatak za putovanje osigurat će vam privatni prostor u kojem možete jesti i spavati tijekom putovanja. Rastezljiva vrpca dolazi u paketu s dva plastična prstena s kojima se može podešavati visina bočnih stranica trake kako bi napravili zid između sebe i putnika koji sjedi do vas.

4. Re-timer

Ove naočale pomažu vam da se lakše prilagodite na novu vremensku zonu prema kojoj putujete i da minimalizirate efekte jet-laga. Naočale rade na principu da vam pred očima mijenjaju snagu dnevnog svjetla kako se približavate vašem odredištu.

Izvor : youtube/screenshot

5. Nojev jastuk

Ovo je prijenosna naprava koja vam omogućava da utonete u san na bilo kojem mjestu, a posebno na kolodvoru ili u zračnoj luci. Napunjena je sintetičkim materijalom, a ima i rupe kako biste bez problema disali, piše Telegraph.