Recept: Piletina s tjesteninom u pesto sosu

Cooking 07. lis 202012:30 > 12:44
Shutterstock

Brz ručak fantastičnog ukusa.

Sastojci:

(za dvije osobe)

– 300g pene tjestenine

– 350g piletine (bijelo meso)

– 2 pune žlice pesto umaka

– 400 ml vrhnja za kuhanje

– parmezan

– začini

Priprema:

Tjesteninu skuhati. Za to vrijeme dobro propržiti piletinu da porumeni, pa izrezati na kockice.

Pesto razmutiti u vrhnju za kuhanje.

Tjesteninu ocijediti i dodati u tavu s piletinom. Preliti mješavinom vrhnja za kuhanje i pesto umaka. Začiniti po ukusu, pa kuhati na laganoj vatri još desetak minuta.

Prije serviranja posuti naribanim parmezanom.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.