Ukusne i jednostavne lazanje s bijelim pilećim mesom.
Sastojci:
– 700 g pilećeg bijelog mesa
– 1 pakiranje tijesta za lazanje
– 250 g krem sira
– 1 kocka pileće juhe
– 1/4 šalice vruće vode
– 250 g mozzarele
– 700 ml pelata
Priprema:
U velikoj posudi ugrijte posoljenu vodu dok ne zakuha i kuhajte tijesto za lazanje oko 10 minuta.
U drugoj posudi u malo vode, dovoljno da pokrije meso, kuhajte piletinu oko 20 minuta.
U 1/4 šalice vruće vode razmutite kocku juhe, zatim je pomiješajte s izrezanom piletinom, krem sirom i polovinom mozzarele.
U posudu za pečenje stavite paradajz umak, preko stavite dio mješavine s piletinom, a zatim tijesto za lazanje.
Ponavljajte takav redoslijed filanja dok imate materijala.
Preko posljednjeg reda tijesta za lazanje stavite ostatak mozzarele.
Lazanje pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva oko 45 minuta.
Dobar tek!