Recept: Zelena tjestenina sa šampinjonima i suhim vratom

Cooking 22. lis 202011:30 > 11:44
Shutterstock

Kremasto i jako ukusno jelo koje se lako priprema.

Sastojci:

– 500 g zelene tjestenine

– 500 g svježih šampinjona

– 100 g suhog vrata

– 1 glavica luka

– 250 ml vrhnja za kuhanje

– 2 žličice suhog biljnog začina

Priprema:

Na zagrijanom ulju propržite sitno sjeckani luk, dodajte šampinjone izrezane na listiće i dinstajte dok gljive ne omekšaju..

Zatim dodajte suhi vrat izrezan na tanke rezance i vrhnje u koju ste umiješali suhi biljni začini.

Kratko prokuhajte, dodajte prethodno skuhanu tjesteninu i dobro promiješajte.

Tjesteninu ne ispirite vodom da bi se bolje povezala s vrhnjem i drugim sastojcima.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.