Oglas

Recept: Pileće šnicle iz pećnice

author
Coolinarika
30. stu. 2020. 14:14
>
14:15
shutterstock_1638506164
Shutterstock | Shutterstock

Ručak koji se brzo sprema.

Oglas

Sastojci:

- 600 g pilećeg bijelog mesa

- 2 žlice suhog biljnog začina

- 250 ml neutralnog vrhnja

- 2 žlice ulja

- 50 g ribanog sira od ovčjeg mlijeka

Priprema:

Piletinu isjeći na šnicle i posuti suhim biljnim začinom, posoliti, pa pustiti da odstoji oko 30 minuta.

Šnicle pecite u tavi na zagrijanom ulju sa svake strane oko pet minuta, do zlatno žute boje.

Pripremljene šnicle stavite u vatrostalnu posudu, prelijte vrhnjem, pospite sirom i pecite u pećnici zagrijanoj na 230 stupnjeva oko 10 minuta.

Šnicle poslužite uz kuhano povrće po želji.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama