Oglas

Jednostavan trik kako da kupovni njoki ne budu "gumeni"

author
N1 Info
28. kol. 2021. 08:53
njoki
Stefan Schauberger/ Unsplash | Stefan Schauberger/ Unsplash

Žilavi njoki stvarno nikom nisu fini.

Oglas

Kupovni njoki ne mogu se usporediti s domaćima, no tko uvijek ima vremena za kuhanje krumpira i izradu tijesta? Stoga, nekad popuštamo pred njokima koje samo kupimo i ubacimo u vruću vodu na nekoliko minuta i to je u redu. No oni nekad znaju biti jako gumeni i žilavi.

Kako to spriječiti?

Dovoljan je jedan jedini trik, nemojte ih kuhati nego ih ispecite na tavi ili u pećnici. Dodajte im samo malo ulja kako bi dobili lijepu smeđu boju. Njoki pripremljeni na ovaj način izvana će biti hrskavi, a iznutra mekani, piše BonAppetit.



N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.




Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama