Kuharica otkrila najbolju metodu: Evo kako skuhati rižu da ne bude gnjecava

Mnogi ljudi zahvalili su kuharici na TikToku za dijeljenje ovih korisnih savjeta.
Poppy O'Toole, poznata kuharica otkrila je na TikToku koje korake treba slijediti kod kuhanja riže kako bi se izbjeglo da postane gnjecava, prekuhana ili pak tvrda.
Kako kaže, postoji puno metoda pripreme, ali ona se drži one koju joj je pokazala jedna bivša kolegica, Evelyn.
https://www.tiktok.com/@poppycooks/video/6952209921307987205?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.vecernji.hr%2Flifestyle%2Fkuharica-otkrila-najbolju-metodu-kuhanja-rize-vise-nikada-nece-biti-gnjecava-1485615&referer_video_id=6952209921307987205&refer=embed
U videu koji je pogledan više od 200 000 puta, Poppy objašnjava da prvo treba isprati rižu pod vodom, a tajna je u 'zlatnom omjeru' vode i riže - na jednu šalicu riže treba ići jedna i pol šalica vode.
Kuhajte ju tri minute, a zatim maknite s vatre, poklopite i ostavite tako 12 minuta, prenosi Večernji list s Mirrora.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare