Britanski kuhar Robbie Bell otkrio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama tajnu pripreme savršene kajgane.
On kaže da pripremi kajgane treba posvetiti pažnju, a s pratiteljima na Tiktoku podijelio je i video postupka pripreme.
Najprije je razmutio četiri jaja, a za to vrijeme je na tavi otopio kocku maslaca. Potom je u tavu dodao jaja cijelo vrijeme miješajući silikonskom lopaticom. Nakon što su se jaja počela peći dodao je i žlicu kiselog vrhnja cijelo vrijeme miješajući. Na kraju je dodao sol i papar i malo kopra.
Bell kaže kako kajganu treba pripremati polako, nipošto samo ubaciti jaja u tavu i smatrati da je posao gotov.
@robbiebell8 I like my Scrambled Eggs sloppy and with fresh dill. #tiktokfood #tiktokrecipies #tiktokcooking #breakfast #learnontiktok
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!