
Britanski kuhar Robbie Bell otkrio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama tajnu pripreme savršene kajgane.
On kaže da pripremi kajgane treba posvetiti pažnju, a s pratiteljima na Tiktoku podijelio je i video postupka pripreme.
Najprije je razmutio četiri jaja, a za to vrijeme je na tavi otopio kocku maslaca. Potom je u tavu dodao jaja cijelo vrijeme miješajući silikonskom lopaticom. Nakon što su se jaja počela peći dodao je i žlicu kiselog vrhnja cijelo vrijeme miješajući. Na kraju je dodao sol i papar i malo kopra.
Bell kaže kako kajganu treba pripremati polako, nipošto samo ubaciti jaja u tavu i smatrati da je posao gotov.
https://www.tiktok.com/@robbiebell8/video/6972808362840837377?sender_device=pc&sender_web_id=6966954820133602822&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare