Za one koji baš vole slatko.
Sastojci
- 200 g datulja
- 100 g marcipan mase (možete je zamijeniti rahat lokumom)
- 200 g mljevenih badema (ili lješnjaka)
- 100 g bijele čokolade
- 1 ploča crne čokolade
Priprema
Datulje očistiti od koštica.
Marcipan (ili rahat lokum) pomješajte s mljevenim bademima ili lješnjacima.
Napunite datulje ovom masom, lijepo ih oblikujte, poslažite na pladanj i stavite u hladnjak.
Bijelu čokoladu otopiti na umjerenoj temperaturi pa preliti punjene datulje. Otopljenom crnom čokoladom praviti cik-cak uzorak.
Kada se čokolada stegne, poslužiti.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!