Oglas

Recept: Domaći keks s lješnjacima

author
N1 Srbija
27. lis. 2021. 07:45
>
07:49
keksi
Shutterstock | Shutterstock

Keks koji se topi u ustima, idealan uz kavu ili čaj.

Oglas

Sastojci:

– 150 g mljevenih pečenih lješnjaka

– 300 g oštrog brašna

– 150 g šećera

– 170 g maslaca

– 1 žličica praška za pecivo

– 1 jaje

Priprema:

Sve sastojke sjedinite, i napravite prhko tijesto. Dobiveno tijesto zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak na oko 30 minuta.

Uzimajte dijelove tijesta i pravite kuglice veličine oraha. Stavite u pleh obložen papirom za pečenje i svaku kuglicu malo pritisnite dnom čaše.

Pecite oko 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva.

Kad se keks ohladi, išarajte ga otopljenom čokoladom. z

Dobar tek!




N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.




N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama