Paštetu od sardine možete poslužiti kao predjelo ili samostalan obrok.
Sastojci:
– 1 konzerva sardine
– 2 kuhana jaja
– 50 g maslaca
– 100 g bijelog sira
– 100 g kiselog vrhnja
– 1 žličica senfa
– 1 žlica nasjeckanog peršina
– sok od 1/2 limuna
– malo crvenog luka
– sol, papar po ukusu
Priprema:
Sardinu izgnječite vilicom, dodajte dva izgnječena kuhana jaja, sitno nasjeckani crveni luk i dodajte sve ostale sastojke uz miješanje.
Ako želite, možete izostaviti crveni luk.
Uzmite štapni mikser i napravite paštetu.
Stavite pripremljenu paštetu u hladnjak na nekoliko sati da se dobro ohladi.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!