Oglas

Recept: Piletina u crvenom umaku

author
Coolinarika
10. stu. 2021. 07:20
piletina
Shutterstock | Shutterstock

Sočna piletina u umaku od rajčice i paprike.

Oglas

Sastojci:

– 400 g bijelog pilećeg mesa

– 600 g paprika

– 700 g rajčice

– glavica crvenog luka

– ulje

– češnjak

– peršin

– suhi biljni začin

Priprema:

Bijelo meso narežite na kocke. Uvaljajte ga u suhi biljni začin, pa stavite u lonac u kojem ste zagrijali ulje pa piletinu propržite.

Paprike operite i narežite na četiri dijela. Dodajte paprike u lonac s piletinom i nastavite pržiti na umjerenoj temperaturi.

Zatim dodajte rajčice, koje ste oprali i narezali na krupne kocke i crveni luk narezan na kolutove.

Ostavite da se lagano krčka dok rajčica i paprika sasvim ne omekšaju, oko 30 minuta.

Pred kraj kuhanja dodajte sitno isjeckan češnjak i peršin po ukusu.

Dobar tek!




N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.




N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama