Oglas

Recept: Piletina u umaku od jogurta, senfa i kurkume

author
Coolinarika
27. lis. 2021. 07:43
piletina u umaku
Shutterstock | Shutterstock

Piletina u blago ljutom umaku od jogurta, senfa i kurkume.

Oglas

Sastojci:

– 400 g pilećeg bijelog mesa

– 200 ml jogurt

– 1 žličica ljućeg senfa

– malo soli i papra

– 1 žličica kurkume

– korijander

– peršin

Priprema:

Piletinu izrežite na kockice i prepecite u tavi bez masnoće. Povremeno protresite tavu da bi piletina sa svih strana bila jednako pečena.

Dodajte jogurt, senf, sol i papar, zatim kurkumu i korijander, promiješajte, pa dinstajte na umjerenoj temperaturi, dok sva tekućina ne ispari, otprilike još pet minuta.

Pred kraj dinstanja pospite isjeckanim peršinom.

Ovu ukusnu piletinu možete poslužiti uz rižu.

Dobar tek!




N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.




N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama