Desert od jabuka i grožđica je idealan za kišne jesenje dane.
Sastojci
- pakiranje kora za pitu
- 1 kg kiselih jabuka
- 50-70 g šećera
- 50 g maslaca
- cimet
- malo ruma ili mlijeka
- grožđice
- šećer u prahu
Priprema
Kore pokapajte rastopljenim maslacem pa na njih stavite sjeckane jabuke.
Pospite šećerom, cimetom i grožđicama koje ste prethodno potopili u rum ili mlijeko.
Zarolajte i stavite u pleh obložen papirom za pečenje.
Kore izbodite čačkalicom po vrhu kako ne bi popucale.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva oko 40 minuta.
Pustite da se malo ohladi, isjecite pitu i pospite šećerom u prahu.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!