Oglas

Ručak za 15 minuta: Recept za finu ljetnu tjesteninu iz jednog lonca

author
HINA
20. srp. 2021. 14:31
tjestenina, pasta, pašta
Pixabay/Ilustracija | Pixabay/Ilustracija

Za pripremu slasne tjestenine ne treba vam mnogo vremena, namirnica niti kuhinjskih dodataka. Sljubite češnjak, maslac, limun i bosiljak s tjesteninom po želji i napravite fini ručak za samo 15 minuta.

Oglas

Sastojci


  • 225 g tjestenine

  • 500 ml pilećeg temeljca

  • 4 češnja češnjaka

  • 30 g maslaca

  • 20 g naribanog parmezana

  • 1 limun

  • svježi bosiljak

  • sol i papar


Priprema

U loncu otopite maslac i na njemu prepržite češnjak. Dodajte sol i papar. Ulijte pileći temeljac. Iscijedite sok limuna i dodajte koricu. Ubacite tjesteninu, dobro promiješajte, poklopite i pustite da se kuha na umjerenoj temperaturi oko 10 minuta. Na kraju dodajte naribani parmezan i listiće bosiljka, piše Pun kufer.

Dobar tek!

Pripremu možet pogledati u YouTube videu azijske kuharice Seonkyoung Longest.

https://youtu.be/Jmb0Z0EdKcg

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama