Trik uz koji će vam poširana jaja uvijek savršeno ispasti

Cooking 29. ožu 202213:13 0 komentara
Unsplash

Čak i iskusni kuhari znaju se namučiti s poširanim jajima.

Zaboravite klasičnu kompliciranu metodu koja nekom neiskusnom nikada neće dobro ispasti. Ako se želite iskušati u pravljenju poširanih jaja treba vam lonac vrele vode, jaje i šeflja.

Prvo razbijte jaje direktno u šeflju, a zatim šeflju stavite u ključalu vodu i pazite da voda ne uđe u šelju. Pričekajte da bjelanjak pobijeli, tada je jaje gotovo.

@caughtsnackin This poached egg hack will change your brunch game! 🤷🏻‍♂️😌 #breakfast #food #kitchenhacks ♬ Lazy Sunday - Official Sound Studio

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!