Oglas

Kako oguliti kuhano jaje u manje od 10 sekundi?

author
N1 Info
11. tra. 2020. 18:56
>
19:01
hard-boiled-eggs-4120567_1920
Pixabay | Pixabay

Iako je riječ o jednostavnoj kuhinjskoj radnji, guljenje kuhanog jajeta može predstavljati pravi problem. Osobito ako odvajate ljusku od namirnice dok je iznimno vruće.

Oglas

Kako biste izbjegli probleme u kuhanju, odnosno guljenju - poslužite se ovim trikom. Da biste ogulili kuhano jaje u manje od 10 sekundi potrebno vam je samo malo vode i staklena čaša, piše punkufer.hr. 

1. Čašu napunite vodom do pola i u nju ubacite kuhano jaje.

2. Preklopite rukom otvorenu površinu te iznad sudopera protresite jaje u čaši nekoliko puta.

3. Odvojite ljusku od jajeta u jednom potezu.

Pogledajte u videu kako se brzo gule kuhana jaja bez opečenih prstiju. Sretno!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama