Oglas

Znanstvenici stvorili luk koji nas neće rasplakati

author
HINA
13. tra. 2018. 11:10
>
11:11
food-878448_960_720
Ilustracija | Ilustracija

Izgovor je prastari: ne plačem nego samo režem luk. No zahvaljujući znanstvenicima ljudi će se morati početi suočavati sa svojim emocijama umjesto da okrivljuju namirnicu koja tjera suze na oči.

Oglas

Luk Sunion razvili su znanstvenici Bayera nakon tri desetljeća križanja i ne radi se o genetski modificiranom proizvodu, objasnila je njemačka tvrtka na svojoj internetskoj stranici.

Luk koji ne tjera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi, dodaje tvrtka.

Zbog toga što Sunion nije tako 'intenzivan' moguće ga je jesti svježeg. Tvrtka ipak ne navodi izostaje li potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa zasada treba držati u pripremi koju vrećicu mentol bonbona.

Ta najnovija namirnica možda će umiroviti niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočala do posebnih rezača.

Luk Sunion razvili su znanstvenici Bayera nakon tri desetljeća križanja i ne radi se o genetski modificiranom proizvodu, objasnila je njemačka tvrtka na svojoj internetskoj stranici.

Luk koji ne tjera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi, dodaje tvrtka.

Zbog toga što Sunion nije tako 'intenzivan' moguće ga je jesti svježeg. Tvrtka ipak ne navodi izostaje li potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa zasada treba držati u pripremi koju vrećicu mentol bonbona.

Ta najnovija namirnica možda će umiroviti niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočala do posebnih rezača.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Zbog toga što Sunion nije tako 'intenzivan' moguće ga je jesti svježeg. Tvrtka ipak ne navodi izostaje li potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa zasada treba držati u pripremi koju vrećicu mentol bonbona.

Ta najnovija namirnica možda će umiroviti niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočala do posebnih rezača.

Luk Sunion razvili su znanstvenici Bayera nakon tri desetljeća križanja i ne radi se o genetski modificiranom proizvodu, objasnila je njemačka tvrtka na svojoj internetskoj stranici.

Luk koji ne tjera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi, dodaje tvrtka.

Zbog toga što Sunion nije tako 'intenzivan' moguće ga je jesti svježeg. Tvrtka ipak ne navodi izostaje li potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa zasada treba držati u pripremi koju vrećicu mentol bonbona.

Ta najnovija namirnica možda će umiroviti niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočala do posebnih rezača.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Zbog toga što Sunion nije tako 'intenzivan' moguće ga je jesti svježeg. Tvrtka ipak ne navodi izostaje li potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa zasada treba držati u pripremi koju vrećicu mentol bonbona.

Ta najnovija namirnica možda će umiroviti niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočala do posebnih rezača.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama