Ninoslav Pavić: Sada o svemu odlučuje Hanžeković

Vijesti 25. stu 201408:09 > 08:12
Podijeli:
Izvor: Darko Tomas / CROPIX

Za dvadesetak dana Europrapress holding (EPH) dobit će novi nadzorni odbor i upravu, potvrdio je novi vlasnik te izdavačke kuće, odvjetnik Marijan Hanžeković.

Hanžeković novinaru Tportala nije želio komentirati spekulacije o tome da on dugoročno i ne planira zadržati većinski udio u EPH, već ga namjerava prepustiti trećoj strani.

Na upit hoće li dosadašnji vlasnik Ninoslav Pavić ostati u EPH, Hanžeković je odgovorio da Paviću ostaje pet posto vlasništva.

‘Što on planira, to vam ja ne znam. To nema veze s nama. Pitajte Pavića’, rekao je Hanžeković.

VEZANA VIJEST

Pavić se pozvao na odluke Glavne skupštine EPHodržane u petak, koja je podržala promjenu vlasničke strukture, odnosno, potvrdila odluke iz predstečajne nagodbe.

‘Nemam nikakav poseban komentar jer sve je rečeno u predstečajnoj nagodbi i odlukama Skupštine. Sad predstoji implementacija tih odluka i njihova operativna provedba shodno pripremljenim planovima i ugovorima’, rekao je Pavić za Tportal, dodajući da o svemu odlučuje tvrtka Euro poticaji u vlasništvu Hanžekovića, preko koje je poznati odvjetnik stekao većinski udio od 90 posto u EPH.