Pripuz pozvao skupštinare u obilazak CIOS-a

Vijesti 14. lip 201812:23 > 12:24
CIOS

Predsjednik uprave C.I.O.S.-a Petar Pripuz pozvao je zastupnike Gradske skupštine Grada Zagreba u posjet reciklažnom centru CE-ZA-R d.o.o. na Jankomiru u Zagrebu.

Pripuz poziva predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba i sve zastupnike poziva “obzirom na činjenicu da se u medijima intenzivno prenose izjave pojedinih članova Skupštine Grada Zagreba i neprimjereno špekulira o kvaliteti i standardima poslovanja, o inspekcijskim nadzorima društva CE-ZA-R Centar za reciklažu d.o.o., članici C.I.O.S. grupe koja zapošljava 305 radnika, kao i da se tendenciozno u negativnom kontekstu, spominje angažman društva CE-ZA-R u poslovima gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu, uz insinuacije o navodnom uništavanju i/ili privatizaciji zagrebačke Čistoće, što seže i do nagađanja da CE-ZA-R, radi ostvarivanja velike dobiti, čak sam podmeće požare, pa tako i ovaj posljednji od subote, 9. lipnja.”

“Vjerujemo da ste zainteresirani za izravan uvid u poslovne aktivnosti koje CE-ZA-R obavlja na lokaciji reciklažnog centra u Jankomiru, u zapisnike o provedenim inspekcijskim nadzorima brojnih nadležnih institucija te u ugovore koje je CE-ZA-R d.o.o. sklopilo sa tvrtkama Grada Zagreba, radi utvrđivanja činjeničnog stanja.

Vjerujem i nadam se da nam je zajednički cilj otvorenost i transparentnost u poslovanju koje u skladu sa zakonom, s ciljem izbjegavanja bilo kakvih špekulacija. U tom smislu, ovim vas pozivam u organizirani posjet reciklažnom centru CE-ZA-R u Jankomiru, gdje se nalazi i sjedište C.I.O.S. d.o.o., gdje bismo vama i predstavnicima medija, izravnim uvidom u dokumentaciju prezentirali i sve ostale relevantne informacije i argumentacije.

Ovaj poziv je trajan i nadam se da će vaš dolazak uslijediti u što skorije vrijeme”, stoji u pozivu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.