Policija objavila detalje stravične nesreće u Zagrebu

Vijesti 24. kol 201810:33 > 10:35
Ilustracija

Prometnu nesreću na zagrebačkoj Ilici u kojoj su u četvrtak oko 21,15 sati poginule dvije osobe, a još su tri ozlijeđene, izazvao je 20-godišnji mladić najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izvijestila je policija.

Policija je izvijestila da se nesreća dogodila kada je 20-godišnjak vozeći Ilicom u smjeru zapada, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen uz desni rub kolnika.

“U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na opel astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak.

U daljnjem kretanju, 20-godišnjak je naletio na renault clio krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a potom na mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja”, navodi policija.

U prometnoj nesreći smrtno su stradale suvozačice iz mercedesa i opel astre, 23-godišnjakinja i zasad nepoznata ženska osoba.

Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač opel astre, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice, dok je 20-godišnji vozač mercedesa lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh. Iz renaulta clia lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica.

Do 4.20 sati promet Ilicom u oba smjera od Roginine do Vrapčanske ulice je bio obustavljen.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.