Peruško i Weber bili na "redovnom sastanku" u Vladi

Vijesti 29. kol 201814:13 > 14:15
N1

Izvanredni Vladin povjerenik za Agrokor, Fabris Peruško te njegova pomoćnica Irena Weber bili su u srijedu na sastanku u Vladi.

Peruško i Weber su ušli u Banske dvore, a novinarima nisu odgovarali na pitanja.

O čemu se razgovaralo u Banskim dvorima – nije poznato.

Nakon završetka sastanka nije bilo izjava za medije. Peruško je novinarima tek dobacio da se radi o “redovnom sastanku”.

Podsjetimo, Udruga manjinskih dioničara žalila se na izglasanu nagodbu u Agrokoru, a osim njih žalili su se i Adris, koncern Agram, Raiffeisen Bank i Addiko Bank, kao i Ivica Todorić te mnogi drugi.

O žalbi je u ime malih dioničara govorio njihov predsjednik, Miroslav Jeličić Purko, koji se dotaknuo i smjene pojedinih direktora unutar sustava Agrokor. “Komična je situacija da je jedan od žrtava ovog sustava bio Mislav Galić protiv kojega je podignuta kaznena prijava, a sad je smijenjen jer je podignuta da prijava. Bio je u nekoliko NO-a. Trebalo ga je sačuvati u samom startu kako bi se dobila većina razrješnica u NO-ima. Galić je već bio optužen, ali je ostao u NO-ima i bio je taj jezičac na vagi. Trebalo je legalizirati da su NO-i radili zakonito u vrijeme Ivice Todorića”, rekao je Jeličić Purko na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.