Na brodu kod Hvara umro muškarac, dvoje djece kritično, zapečaćen restoran

Vijesti 13. kol 201913:26 > 15:56
Ilustracija

Policijska uprava splitsko-dalmatinska danas u 10.10 zaprimila informaciju da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac.

Pet osoba koje su se nalazile na brodu, a među kojima je i dvoje djece, hitno su prebačene u splitsku bolnicu kako bi im se pružila liječnička pomoć jer su se nalazili u lošem zdravstvenom stanju, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

“Od trenutka saznanja za tragični događaj osobno sam uključen. U ovom trenutku tri sanitarna inspektora postupaju. Restoranu u kojem su navodno imali obrok je zapečaćen i sukladno nadležnostima postupamo.

Kada utvrdimo točne uzroke i činjenice obavijestit ću hrvatsku javnost o uzrocima ovog nemilog događaja”, rekao je za N1 glavni državni inspektor Andrija Mikulić.

Jutarnji javlja da je muškarac koji je preminuo te je zatečen mrtav na brodu bio otac dvoje djece koji se trenutno nalaze na odjelu intenzivne njege u KBC Split vrlo teškom stanju te su u životnoj opasnosti.

O događaju je obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo, a u tijeku je i očevid, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.