Medved: Čičak mora dati sve odgovore koje javnost očekuje od njega

Vijesti 05. lis 202019:19 > 19:28
N1

Ministar branitelja Tomo Medved uoči sastanka užeg vodstva HDZ-a rekao je za Dnevnik N1 da će se razgovarati o aktualnostima i da nema tabu tema.

Komentirajući otkriće Indexa o spornom ugovoru Općine Rugvica s Elektrocentrom Petek koji je potpisao novi zastupnik HDZ-a i načelnik općine Rugvica, Mato Čičak, inače zamjena Draženu Barišiću, kojem je skinut imunitet zbog afere Janaf, Tomo Medved je rekao:

VEZANE VIJESTI

“Drago mi je da kolega Čičak transparentno daje svoj iskaz. U konačnici ta tema ostaje i dalje, on mora u potpunosti dati odgovore na sva pitanja koja javnost očekuje od njega.”

Naglasio je da je unatoč tome i nekim slučajevima koronavirusa u redovima HDZ-a saborska većina i dalje snažna:

“Sa zastupnikom Đakićem svakodnevno sam u kontaktu. Dobro je, vjerujem da će brzo izaći iz bolnice. Većina ni u kojem slučaju nije ugrožena.”

Komentirajući činjenicu da članovi HDZ-a izbjegavaju konkretno komentirati nedavne izjave predsjednika države Zorana Milanovića, Medved je istaknuo:

“Mi smo svaki put komunicirai stav HDZ-a. HDZ i Vlada u potpunosti podupiru neovisnost rada svih tijela koji provode svoje postupke, poštujemo zakon.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.