FOTO Razveselili zdravstvene radnike u KB Dubravi i Franu Mihaljeviću

Vijesti 25. pro 202014:25 > 14:42
Čitateljica N1

Odjeveni u štrumfove i božićne kolačiće građanis su odlučili razveseliti razveselili zdravstvene radnike u KB Dubravi i Franu Mihaljeviću te tako zahvaliti onima koji su već mjesecima na prvoj crti obrane od koronavirusa, a koji ni ove blagdane ne provode s najbližima, već pomažu pacijentima u KB Dubravi i Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević.

Grupa građana koja se predstavila kao “Mi smo štrumfovi” odlučila je za Božić razveseliti liječnike, medicinske sestre i druge zdravstvene radnike u KB Dubravi i Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević.

Čitateljica N1
Čitateljica N1

Odjeveni u “štrumfove”, razne životinje, pa čak i božićne kolače lijepom gestom odlučili su razveseliti one koji se mjesecima na prvoj crti bore protiv koronavirusa.

Čitateljica N1

U Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević i KB Dubravi liječe se najteži slučajeva zaraze koronavirusom.

Čitateljica N1

Podsjetimo, u posljednja 24 sata u Hrvatskojzabilježena su 1643 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 13881. Među njima su 2662 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 280 pacijenata. Preminule su 84 osobe.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.