Bulj nakon Thompsonovog koncerta: Dozlogrdili su nam profesionalni lovci na fašiste

Vijesti 10. kol 202411:49 0 komentara
Miro Bulj
Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj (Most) reagirao je na brojne negativne osvrte na događaje koji su pratili dva imotska koncerta glazbenika Marka Perkovića Thompsona i poručio „dozlogrdili su nam profesionalni lovci na fašiste“.

“Dozlogrdili su nam više ovi profesionalni lovci na fašiste i korištenje minornih i pojedinačnih incidenata da sve ljude na koncertima i same koncerte prikažu kao nešto sporno“, napisao je na društvenoj mreži Bulj koji je bio na samostalnom Thompsonovm koncertu u četvrtak.

Naveo je i kako je „narod na oba koncerta, a najviše je bilo mladosti, slavio na zdrav i ispravan način domoljublje, našu vjeru i vrijednosti Domovinskog rata među koje spada i postrojba HOS-a i znakovlje HOS-a“.

“Ovo je slobodna Hrvatska”

“Hrvatskoj mladosti ne možete više nametnuti nikakve komplekse. Ovo je slobodna Hrvatska utemeljena na Domovinskom ratu, Hrvatska koja se oslobodila svih nametnutih kompleksa i krivnja, Hrvatska koja poštuje sve ljude neovisno o njihovoj naciji, Hrvatska koja nikog ne mrzi, ali Hrvatska koja voli svoje više od svega“, napisao je Bulj.

U utorak i četvrtak u Imotskom su održana dva koncerta, koja su okupila više od 40. 000 posjetitelja, na prvome su nastupili Mate Bulić, Dražen Zečić i Thompson, a na drugome samostalno Thompson, uoči koncerata u gradu je dio posjetitelja isticao ustaško znakovlje i pjevao ustaške pjesme, što je javnost oštro osudila.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!