Hajdaš Dončić: I SDP će pobjeđivati kao Mate Parlov, ljevicom!

Vijesti 12. lis 202410:43 3 komentara

Predsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić održao je uvodni govor prije konstituirajuće sjednice Glavnog odbora ove stranke.

Siniša Hajdaš Dončić poručio je na početku govora kako vladajući ne mare za hrvatske građane nego samo za usku kastu “zna se”.

“Živimo u dvije hrvatske, u jednoj u kojoj se bori za preživljavanje i svoju djecu i roditelje… Umirovljenici žive teško, nije to pitanje egzistencije nego golog preživljavanja. Roditelji, kada ukazuju na probleme u obrazovnom sustavu, vladajuća kasta ih naziva balvan-revolucijom. Ljudi samo žele živjeti u normalnoj Hrvatskoj”, poručio je novi šef SDP-a.

“HDZ i dalje raspiruje niske strasti. Kupuje ili klijentelizmom ili izdašnim donacijama iz proračuna određene strukture u društvu. Tome se samo SDP može suprotstavti. Bit ćemo glas građana koji žive na marginama, koji osjećaju nepravdu, kojima nije normalno da, ne samo da je šef HDZ-a bahat, nego se to spušta i na niže razine…”, rekao je novi šef SDP-a.

“Kao što su Matu Parlova podcjenjivali, a on lukavošću i hrabrošuću, pobjeđivao, a znate li kako je pobjeđivao, ljevicom, tako će i SDP pobjeđivati ljevicom”, poručio je Hajdaš Dončić.

Podsjetimo, Siniša Hajdaš Dončić izabran je za novog predsjednika SDP-a u rujnu kada je u drugom krugu pobijedio Zorana Paunovića. Na čelu stranke naslijedio je Peđu Grbina, a u izbornoj noći, nakon što je postalo jasno da je pobjednik stranačkih izbora, Hajdaš Dončić poručio je da pod crvenim kišobranom ima mjesta za sve.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare