Još jedan SDP-ovac odlučio se uključiti u utrku za šefa stranke?

Vijesti 19. kol 202412:56 0 komentara
SDP
Igor Soban/PIXSELL

Favorit za predsjednika SDP-a Siniša Hajdaš Dončić po dosad objavljenim informacijama imat će dva, protukandidata - Sanju Major, potpredsjednicu Foruma žena SDP-a, te načelnika općine Kalnik Mladena Kešera. No doznaje se da je vrlo izvjesno da će se u utrku u posljednji trenutak uključiti i gradonačelnik Makarske Zoran Paunović.

Premda sam Paunović zasad ne želi istupati u javnost, iz njegovog kruga doznaje tportal da će do isteka roka 28. kolovoza sasvim sigurno i on predati svoju kandidaturu te da je uvjeren u ‘blitzkrieg’ pobjedu u samo tri tjedna.

“On je vrlo ambiciozan i zanimljiv lik, ne ulazi u unaprijed izgubljene bitke – mada se čini da je u ovom slučaju poprilično zakasnio. Mogao bi dobiti podršku dijela članova iz Dalmacije, ali Siniša Hajdaš Dončić i ondje je odavno obišao teren i sklopio dogovore s većinom glavnih aktera. Dogovorio se čak i s Mišom Krstičevićem iz Ploča, koji je mjesecima figurirao kao najozbiljniji izazivač”, rekao je za tportal sugovornik iz samog vrha SDP-a.

Zoran Paunović
Goran Stanzl/PIXSELL

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!