Koliko košta ljetovanje u Srbiji?

Vijesti 04. srp 202306:57 0 komentara
Ivan Popović/Nova.rs

Najposjećenije turističke destinacije u Srbiji, barem kada je riječ o njihovim domaćim turistima, prošlog srpnja i kolovoza bile su Sokobanja, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Kopaonik i Fruška gora.

Za one koji ovo ljeto dio odmora planiraju provesti na jednom od popularnih ljetnih odredišta u Srbiji evo pregleda najpovoljnijih cijena smještaja u privatnim i hotelskim objektima.

Za sve goste gotovo bez iznimke osiguran je besplatan parking, a bežični internet se podrazumijeva.

Zlatibor

Noćenje za obitelj s dvoje djece u apartmanu od četrdesetak kvadrata, koji uključuje dnevnu i spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu i terasu, košta 26 eura po danu, dok je cijena privatnog smještaja za dvoje ljudi u stanu od tridesetak kvadrata je 21 euro.

Hotelski smještaj s doručkom u dvosobnim apartmanima u samom centru turističkog naselja za obitelj s dvoje djece do 12 godina stoji 222 eura po danu, dok je noćenje s doručkom u standardnoj dvokrevetnoj sobi s kupaonicom 56 eura po osobi.

Sokobanja

Noćenje u dvokrevetnom apartmanu može se pronaći po po cijeni od 21 eura po osobi, dok četveročlana obitelj za istu uslugu mora izdvojiti najmanje 34 eura dnevno.

Polupansion u hotelu s četiri zvjezdice za obitelj s dvoje djece do deset godina košta 175 dinara dnevno, dok je cijena noćenja s doručkom 43 eura po osobi.

Za boravak duži od sedam dana, polupansion za dvije osobe košta 103 eura po danu, a usluga uključuje neograničeno korištenje wellness i spa centra.

Srebrno jezero

Noćenje u dvokrevetnom apartmanu košta od 30 eura za dvoje, dok je cijena privatnog smještaja za obitelj s dvoje djece 37 eura po danu.

U hotelskom smještaju noćenje s doručkom u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama košta 28 eura po osobi, što je cijena s deset posto popusta ako u hotelu boravite najmanje pet dana. Djeca od tri do 12 godina imaju pedeset posto popusta na redovnu cijenu.

Divčibare

Noćenje za dvije osobe u dvokrevetnom apartmanu dostupno je po cijeni od 26 eura, dok je cijena najma privatnog smještaja u apartmanu od tridesetak kvadrata za obitelj s dvoje djece 34 eura po danu.

Polupansion za obitelj s dvoje djece u hotelu s četiri zvjezdice stoji 179 dinara, uz neograničeno korištenje spa centra. Cijena polupansiona za dvije osobe u dvokrevetnoj hotelskoj sobi je 164 eura po danu.

Kopaonik

Apartman za dvije osobe može se iznajmiti po cijeni od 30 eura po danu, dok je noćenje u privatnom smještaju za obitelj s dvoje djece 34 eura po danu.

Noćenje s doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj hotelskoj sobi dostupno je po cijeni od 87 eura po smještajnoj jedinici, a cijena ove usluge za četveročlanu obitelj iznosi 148 eura po danu.

Puni pansion za dvije osobe u hotelu košta 129 eura po danu, odnosno 245 eura za obitelj s dvoje djece.

Palićko jezero

Noćenje za dvije osobe u dvokrevetnom apartmanu nedaleko od samog jezera košta 30 eura, dok je najam privatnog smještaja za obitelj s dvoje djece 34 dinara po danu.

Noćenje s doručkom u hotelu na Paliću može se pronaći po cijeni od 58 eura po osobi, a u cijenu je uključeno korištenje fitness centra i zatvorenog bazena. Djeca do šest godina ne plaćaju smještaj i doručak, dok djeca od šest do 12 godina plaćaju pedeset posto cijene smještaja i doručka.

Cijena aranžmana za dvije odrasle osobe s dvoje djece do 12 godina, koji uključuje pet noćenja sa doručkom, iznosi 768 eura.

Fruška gora

Iznajmljivanje smještaja za dvije osobe u privatnom apartmanu od 25 kvadrata, nedaleko od Vrdnika, košta 21 euro po danu, dok je smještaj za obitelj s dvoje djece u apartmanu od 35 kvadrata dostupan za 30 eura po noći.

Noćenje sa doručkom u hotelu košta od 72 eura po osobi, dok je cijena polupansiona 86 eura po osobi, uz popust za boravak duži od tri noći.

Vrnjačka Banja

Noćenje u privatnom smještaju stoji od 26 erua za dvije osobe, dok je najam smještaja za obitelj s dvoje djece već od 34 eura po danu.

Noćenje u dvokrevetnoj hotelskoj sobi u samom centru Vrnjačke Banje dostupno je po cijeni od 38 dinara za dvoje. Cijena hotelskog smještaja za obitelj s dvoje djece, bez obroka, kreće se od 60 eura po danu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!