Kotur (SDP) nakon saslušanja pušten na slobodu: “Ja sam žrtva, a ne počinitelj”

Vijesti 07. ruj 202419:32 0 komentara
Ivo Cagalj/PIXSELL

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu, nakon kratkog saslušanja, pustilo je u subotu popodne na slobodu Gorana Kotura, potpredsjednika splitskog SDP-a, kojeg je policija privela zbog sumnje da je prijetio smrću ženskoj osobi.

Kako se doznaje iz upućenih izvora, Kotur je u svojoj obrani naveo da je žrtva, a ne počinitelj kaznenog djela, te da će u skladu s tim podnijeti prijavu. Doznaje se i da je kazao da s prijaviteljicom nije u nikakvom kontaktu po vlastitom izboru i da ju je mjesecima blokirao na mobitelu, te na svim drugim kanalima komunikacije.

Ranije je objavljeno da je Kotur u petak ujutro prijetio smrću ženskoj osobi, zbog čega ga je policija navečer privela na kriminalističko istraživanje.

Incident se dogodio u Lučkoj upravi u kojoj Kotur radi kao rukovoditelj Odjela za razvoj i istraživanje tržišta. Navodno je predstojnici Ureda ravnatelja Uprave (Vice Mihanović, bivši šef splitskog HDZ-a), zaprijetio smrću.

Kotur je nakon noći provedene u policiji, u subotu kasno popodne pušten na slobodu. Pokušali smo ga kontaktirati, no nije se javljao.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!