HDZ napao Grmoju i SDP: Odjednom više ne pozivaju na otpor

Vijesti 23. ruj 202417:39 2 komentara
Andrej Plenković
Patrik Macek/PIXSELL

Jutros je uhićen HDZ-ov gradonačelnik Otoka Josip Šarić koji je prošli tjedan podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika.

Za vikend je uhićen HDZ-ov šef Hrvatskih cesta Josip Škorić, a Uskok je pokrenuo istragu i protiv Šarića zbog sumnje da je općinskim poslovnim karticama platio najmanje 243.800 kuna privatnih troškova.

Na taj isti dan HDZ po Fejsu napada Grmoju i SDP. U svojoj objavi spominju i predsjednika Milanovića.

“SDP i Grmoja su po nalogu Kršitelja Ustava Milanovića cijelu svoju propalu kampanju na parlamentarnim #izbori2024 gradili na agresiji i lažima da #HDZ želi “zarobiti institucije”. Ali, odjednom više ne pozivaju na “otpor” i ne tvrde da je DORH ključno pitanje “opstanka demokracije”. To će ponovno činiti, ne brinite, ako bude uhićen netko tko nije član HDZ-a.

Kako bi skrenuli pažnju sa svog licemjerja, ljevica i njeni provokatori iz #MOST sada lažno pripisuju tobožnje “curenje informacije” HDZ-u – premda su aplaudirali Milanoviću koji se hvalio da je znao za tajne izvide kao premijer!

Za razliku od nekih prijašnjih #VladaRH, u našem su mandatu institucije slobodne i neovisne u borbi protiv korupcije. Sada je još jasnije da je jedini cilj oporbe bio okupirati DORH i instrumentalizirati ga za političke obračune. Borba protiv korupcije nikada ih nije zanimala. Dokaz tome je i poznata Grmojina – “Usmjeriti na Plenkija”, piše HDZ na svom službenom Facebook profilu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare