Plenković o potrazi za Matejem: Predstavnici hrvatske policije putuju u Beograd

Vijesti 10. sij 202211:51 > 13:13 2 komentara
Jelena Bokun/N1

Premijer Andrej Plenković davao je izjave za medije u Splitu, pritom je komentirao potragu za Splićaninom Matejem Perišem u Beogradu.

“Što se tiče nestalog Mateja Periša, ja sam zatražio od ministra unutarnjih poslova, Davora Božinovića, da u Beograd uputi ekipu predstavnika hrvatske policije, oni su danas na putu za Beograd. Svo ovo vrijeme radimo na dvije piste, jedna su direktni razgovori policija i druga su političko-konzularne aktivnosti koje provodi naše veleposlanstvo i zato želimo zahvaliti na dosadašnjim naporima policiji u Beogradu i svima koji se bave ovom temom, a na ovaj način želimo dati dodatni naglasak da želimo dati zajednički doprinos svim dosadašnjim aktivnostima u potrazi. Činimo sve što je odgovorno i ključno s aspekta interesa zaštite našeg državljana koji je, eto, dečko iz Spita koji je otišao u Beograd i nažalost još uvijek nestao”, rekao je.

VEZANE VIJESTI

Komentirao je i izjave Aleksandra Vulina:

“Nema tu ništa. Ono što sam ja izgovorio, kao i uvijek to negdje netko skrati, složi u nekakav naslov koji nema veze sa supstancom. Ono što je ključno i bitno je da obitelj Mateja Periša i javnost dobije cijelu sliku, u ovom trenutku cjelinu slike još nemamo”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare