Policija privela Gorana Kotura, navodno smrću prijetio ženskoj osobi

Vijesti 07. ruj 202417:15 0 komentara
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Zbog sumnje da je prijetio smrću ženskoj osobi, splitska je policija privela nekadašnjeg čelnog čovjeka splitskog SDP-a Gorana Kotura nad kojim se provodi kriminalističko istraživanje, neslužbeno se doznaje.

Navodno se incident, zbog kojeg je uhićen, zbio u petak u Lučkoj upravi, u kojoj Kotur radi kao rukovoditelj Odjela za razvoj i istraživanje tržišta, ravnatelj Uprave je Vice Mihanović, bivši šef splitskog GDZ-a i gradonačelnički kandidat. Predstojnici Ureda ravnatelja, Kotur je navodno zaprijetio smrću.

Splitska policija, koja je Kotura privela u petak navečer, ništa službeno nije željela govoriti o slučaju pozivajući se na Opću uredbu o zaštiti podataka.

Predsjednik splitskog SDP- a Davor Matijević je izjavio za medije da je šokiran jer se radi o osobi koju poznaje godinama i ne može “nego biti iznenađen i tužan”

“Istraga će pokazati o čemu se radi. Svako nasilje ili prijetnja nasiljem su neprihvatljivi, a mogu vas obavijestiti da je Goran Kotur dao zahtjev za mirovanje svog članstva u SDP-u do okončanja postupka”, rekao je Matijević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!