Potjera u Zagrebu: Policajci uhvatili provalnike na djelu

Vijesti 17. lis 202412:01 0 komentara
Luka Batelic/PIXSELL

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca koje su dva policajca ulovila dok su pokušavali provaliti u automobil.

U srijedu oko 11.30 sati prolazeći Remetskom cestom u Zagrebu, policajci su uočili kako dvojica muškaraca oblijeću Ford Focus krapinskih oznaka u vlasništvu 70-godišnjaka.

Brzo su posumnjali da provaljuju u vozilo pa su im prišli i predstavili se službenom značkom i iskaznicom. Vidjevši da su zatečeni na djelu, lopovi su se dali u bijeg.

Jednog je nakon svega nekoliko metara bježanja policajac sustigao te uz uporabu sredstava prisile uhitio i vezao.

Drugi je policajac nastavio trčati za drugim provalnikom u pravcu šume.

“Dolaskom na šumovito područje policijski je službenik u cilju traženja pomoći na siguran način u zrak ispalio jedan hitac iz službenog vatrenog oružja, a ubrzo potom uz uporabu sredstava prisile, tjelesne snage i sredstava za vezivanje, uhitio počinitelja. Oba muškarca dovedena su u službene prostorije policije gdje je utvrđen njihov identitet, a riječ je o 50-godišnjem hrvatskom i 28-godišnjem BiH državljaninu”, kažu iz PU zagrebačke koja provodi istraživanje nad uhićenim dvojcem.

Oba muškarca dovedena su u službene prostorije policije gdje je utvrđen njihov identitet, a riječ je o 50-godišnjem hrvatskom i 28-godišnjem BiH državljaninu – kažu iz PU zagrebačke koja provodi istraživanje nad uhićenim dvojcem, prenosi Jutarnji list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!