Primorac: Želim biti osoba koja će spajati sve što vrijedi

Vijesti 31. srp 202422:07 0 komentara
Primorac: Želim biti osoba koja će spajati sve što vrijedi
Ivo Cagalj/PIXSELL/ilustracija

Kandidat za predsjednika Republike, kojeg podržava HDZ, Dragan Primorac rekao je u srijedu da želi biti osoba koja će spajati sve što vrijedi u hrvatskoj državi te da ne želi Hrvatsku sukoba, a za HDZ je dodao da se ne trudi utjecati na njegovu kampanju.

“HDZ se uopće ne trudi utjecati na moju kampanju, HDZ gleda na ulogu predsjednika kao na osobu koja okuplja, a ne razdvaja, i na tome sam im zahvalan, za to treba velika širina”, izjavio je Primorac nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a, prenose mediji.

“Želim biti osoba koja će spajati sve ono što vrijedi u hrvatskoj državi, ne želim Hrvatsku sukoba”, kazao je Primorac te izrazio uvjerenje da budućnost Hrvatske ovisi o onome što radimo danas.

Odgovarajući na pitanje o financiranju kampanje, rekao je da dolazi iz privatnog sektora i da će mu pomoći velik broj ljudi.

“Morat ću osigurati sredstva za kampanju. Pomoći će veliki broj ljudi i sa lijevog i sa desnog spektra”, rekao je te najavio podršku sportaša i intelektualaca, no nije htio govoriti o konkretnim osobama.

Rekao i da je ideja o kandidaturi bila njegova osobna odluka te da ne bi bio u utrci da nije uvjeren da može pobijediti aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.

Na pitanje o tome je li razgovarao s Ivanom Penavom i Domovinskim pokretom rekao je da nisu razgovarali, ali da očekuje potporu “od svih onih koji žele dobro Hrvatskoj”.

“Dolazim kao osoba koja je riješila sva svoja pitanja u životu i nisam opterećen ničim poslovnim”, rekao je Primorac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!