“U svakoj anketi koja dolazi ja sam drugi, toliko o mojoj neprepoznatljivosti”

Vijesti 18. ožu 202111:33 > 12:30 0 komentara
N1

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba, Joško Klisović, prema anketama je trenutačno drugi. Danas je obišao kvart Peščenica - Žitnjak, a obratio se i medijima.

Klisović se osvrnuo na moguću odgodu lokalnih izbora. Rekao je da smo u srpnju, u doba koronavirusa, imali parlamentarne izbore te dodao kako ne bi želio da ponovno epidemiološka situacija bude element u kalkulaciji vladajuće većine i Vlade, prvenstveno HDZ-a, u određivanju datuma izbora. “Građani ne zaslužuju sitno kalkulantstvo”, poručio je.

Ipak, vjeruje da će Vlada ostati na trenutačnom datumu.

VEZANE VIJESTI

Pregovori SDP-a s Ankom Mrak Taritaš na kraju su propali, te zastupnica stranke GLAS na izbore izlazi samostalno.

“S Ankom Mrak Taritaš imali smo konstruktivne razgovore i rastali smo se u profesionalnoj atmosferi. Nismo se dogovorili, i to je sasvim u redu”, rekao je.

“SDP odaje dojam snage, platforma Možemo! ipak sastavljena od malih stranaka, inicijativa i ljudi”

U anketi N1 televizije, Joško Klisović je drugi u utrci za Zagreb. “U svakoj anketi koja dolazi ja sam drugi, to je već postao trend. Toliko o mojoj neprepoznatljivosti”, rekao je.

Za sebe kaže da ne daje nerealna obećanja, te dodaje kako smatra da je bolji kandidat od Tomislava Tomaševića.

“SDP kao politička konsolidirana organizacija odaje dojam snage, dok platforma Možemo! je ipak sastavljena od malih stranaka, inicijativa i ljudi. SDP-a je ipak stranka koja ima dugu povijest. Stranka je s problemima raskrstila, a vodstvo stranke je donijelo reformske odluke. Stranku će ponovno učiniti važnim faktorom i u Zagrebu i u Hrvatskoj”, poručio je.

Nezavisni gradski zastupnik Renato Petek bit će na listi Klisovića, kao kandidat za zamjenika gradonačelnika.

“Petek je profiliran na području borbe protiv korupcije, prepoznat  u svim našim kvartovima kao osoba koja se zalaže za ranjive skupine i razotkrivanje klijentelističkih mreža, za što i sami građani kažu da je najveći problem ovog grada”, rekao je novinarima Joško Klisović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!