VIDEO | Grlić Radman nasmijao sabornicu, ni Plenković se nije suzdržao: “Unio sam i što je trebalo i što nije”

Gordan Grlić Radman nasmijao je čitavu sabornicu, ali i svog šefa kad je u odgovoru tijekom rasprave o njegovom opozivu istaknuo da je u imovinsku karticu upisao sve, i što je trebalo i što nije.

Cijela se sabornica nasmijala kad je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman ustvrdio da je u imovinsku karticu unio sve, i što je trebalo i što nije.

Smijeh nije mogao suzdržati ni Andrej Plenković, posebno nakon što je ministar zaključio da se baš ne može ni sjetiti svega što je govorio jer je bio fokusiran na vanjsku politiku.

“Predočio sam javnosti imovinsku karticu i što je trebalo, i što nije trebalo. Četiri godine sam se bavio svojim poslom. Govorim iskreno i otvoreno. Rekao sam da sam pogriješio, ali postoji odgovorno tijelo koje se za to brine, s njima sam razgovarao, oni će utvrditi razinu prekršaja, donijeti mandatnu kaznu.

Dakle, time se bavi Povjerenstvo, a ja se ovdje više ne mogu sjetiti svega što sam govorio vezano uz to. Fokusirao sam se na vanjsku politiku, to je moje opredjeljenje, hrvatska vanjska politika, diplomacija”, rekao je Gordan Grlić Radman i nasmijao prisutne.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.