VIDEO Susjedi otkrivaju što je prethodilo drami u Prečkom: “Djecu je probudilo lupanje stakla dok je gospođa vrištala”

Vijesti 30. ruj 202313:52 0 komentara

U zagrebačkom naselju Prečko građen su u subotu ujutro uznemirile scene naoružanih policajaca. Kako su nam objasnili stanari, prije toga čula se galama iz jednog stana.

Policija je pozvana zbog rastrojenog muškarca, te iako nije prijetio oružjem, policija je ipak procijenila da je potrebno blokirati dio ulice Slavenskog u Prečkom.

Vatrogasci su također pozvani kako bi otvorili vrata stana, te postavili zračni jastuk. Nakon nekoliko sati drame, policija je uhitila muškarca i odvela ga u policijsku postaju.

Od susjeda smo doznali da je muškarac i ranije znao praviti probleme.

“Djecu je probudila buka, lupanje stakla, bacanje stolaca kroz prozor dok je gospođa je vrištala. Taman smo mislili spavati malo duže, ali nismo imali sreću”, rekla je jedna susjeda.

Kaže kako susjeda ne poznaje. “Mislim da su relativno novi, ovakvih stvari nije bilo u kvartu”, navela je dodajući kako je isti gospodin i oko Velike Gospe radio nered.

Druga stanovnica naselja tvrdi kako su razlog možda financije. “Ljudi su poludjeli. Frustrirani su jer su plaće male, ima tu puno podstanara, ti mladi podstanari onda se drogiraju samo da sve zaborave”, rekla je.

Treća je susjeda rekla da je sretna što ništa nije vidjela i da nikoga ne pozna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!