Vozači oprez: Danas se zatvara još jedna frekventna zagrebačka prometnica, evo detalja

Vijesti 10. ruj 202407:57 0 komentara
Radovi na cesti
Patrik Macek/PIXSELL

Radovi na Samoborskoj preusmjerit će i autobusnu liniju 119 (Črnomerec - Podsused most) koja će za vrijeme njihova trajanja prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera.

Samoborska cesta, na dijelu od raskrižja s Ulicom Velimira Škorpika do kućnog broja 145, od danas od 8 sati do 18. rujna, zbog uređenja kolnika, bit će zatvorena za sav promet, piše Večernji list.

Obilazni pravac za vrijeme radova bit će:

Samoborska cesta – Ulica Josipa Lončara – Ulica Kreše Golika – Samoborska cesta i obratno.

Iz Grada mole sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju.

Radovi će preusmjeriti i autobusnu liniju 119 (Črnomerec – Podsused most) koja će za vrijeme njihova trajanja prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera:

Črnomerec – redovnom trasom do raskrižja Samoborske ceste i Ulice Jankomir – (lijevo) Ulica Jankomir – (kružni tok) Ulica Josipa Lončara – (ravno) Ulica Kreše Golika – (desno) Ulica Velimira Škorpika – (lijevo) Samoborska cesta – Podsused most

Obostrana autobusna stajališta Mokrovićeva i Josipa Lončara, zatim stajalište Jankomir u smjeru Podsused mosta, kao i stajalište Samoborska-Škorpikova u smjeru Črnomerca, neće biti u funkciji. Na izmijenjenom dijelu trase, linija 119 će koristiti postojeća autobusna stajališta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!