Donosimo 10 najboljih oglasa za posao ovoga tjedna

Biznis 20. kol 201511:10 > 11:34
Izvor: Pixabay/Picjumbo

U suradnji s portalom posao.hr svakoga četvrtka donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

M SAN Grupa d.d. najveća je privatna IT tvrtka u Adriatic regiji, kojoj je glavna djelatnost distribucija računalnog hardvera, softvera, potrošačke elektronike i igračaka. Ukoliko želite postati dio njihovog tima, nudi vam se radno mjesto Product group specialistm/ž koji je zadužen za praćenje prilika, kreiranje rješenja u suradnji s partnerima i komercijalnu realizaciju u enterprise segmentu portfelja (serveri, storage, mreža, softver, …). Nude se stimulativna primanja (ovisna o osobnim rezultatima i uspješnosti poslovanja), te mogućnost daljnjeg napredovanja uz osobno i profesionalno usavršavanje. Za brzu prijavu kliknite OVDJE

Zagrebačke pekarne Klara d.d. tražI voditelja distribucije – disponent (m/ž), 1 izvršitelj/ica, a mjesto rada je Zagreb. Uvjeti su VŠS prometnog smjera, minimalno radno iskustvo 3 godine na istim ili sličnim poslovima, sposobnost rukovođenja ljudima, sposobnost organizacije posla, aktivno poznavanje rada na osobnom računalu – MS Office, vozačka dozvola B kategorije te znanje engleskog i njemačkog jezika. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Pliva Hrvatska d.o.o. zapošljava analitičara (m/ž), a kao član tima sudjelovat ćete u razvoju metoda i kontroli kvalitete farmaceutskih proizvoda te ćete biti odgovorni za analitičku podršku. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS – kemija, kemijska tehnologija, farmacija, biotehnologija, minimalno 3 godine radnog iskustva u analitičkom laboratoriju. Prijavite se OVDJE.

Mapei Grupa u svrhu daljnjeg širenja svog poslovanja traži motivirane osobe za rad na poziciji: Regionalni stručni suradnik (m/ž), 3 pozicije. Područje rada: 1. Dalmacija, 2. Istra i Primorje, 3. Slavonija. Od vas se očekuje VSS građevinskog/arhitektonskog smjera (prednost, nije uvjet), višegodišnje iskustvo na poslovima vezanim uz građevinarstvo. Nudi vam se stalno stručno usavršavanje i poticajna primanja. Prijavite se OVDJE.

METRO Cash & Carry Hrvatska traži Specijalista za trgovce mješovitom robom (m/ž) – Dugopolje. Potrebni su vam VSS (ekonomskog fakulteta, poslovno upravljanje, specijalizacija za marketing, prodaju i srodna područja), 2 godine iskustva na sličnim ili istim pozicijama. BRZA PRIJAVA.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije objavljuje otvoreni natječaj za stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ‘Rad, staž i prijevoz’ za radno mjesto u Zagreb. Traži se suradnik za ljudske potencijale – pripravnik (m/ž) – 1 izvršitelj. Potrebni su vam VŠS / VSS (Bacc. / Mag.) društvenog usmjerenja (ekonomija, psihologija, odnosi s javnošću i sl…) Prijavite se OVDJE.

KING ICT je među vodećim regionalnim sistem integratorima, blisko povezan s globalnim tehnološkim partnerima. Traže osobu s neposrednim iskustvom u ulozi Product ownera i/ili softverskog Project managera (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se  očekuje: Prethodno iskustvo na velikim ili kompleksnim razvojnim ili implementacijskim softverskim projektima; Razumijevanje praktične primjene agilne metodologije u razvoju softvera i vođenja timova u Agile/Lean okruženju; sudjelovanje u vođenju razvoja ili implementacije IT projekata s više uključenih strana je prednost, ali ne isključivi uvjet. Prijavite se OVDJE.

Auto Hrvatska Autoservisi d.o.o. traže marljivu, stručnu i okretnu osobu (m/ž) za poslove automehaničara u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos, a uvjeti su SSS ili KV automehaničar, iskustvo na poslovima mehanike i elektronike, rad na dijagnostičkom uređaju wiTECH i Examiner dok je prednost iskustvo na Fiat vozilima. BRZA PRIJAVA.

Aluflexpack novi d.o.o. traži voditelja tekućeg i investicijskog održavanja (m/ž) u Umagu. Potrebni uvjeti: magistar inženjer strojarstva ili elektrotehnike (diplomski studij), uvjerenje o osposobljenosti za vođenje PEX zaštite. Prijavite se OVDJE.

Foreo traži grafičkog dizajnera, a od vas se očekuje napredno znanje Adobe alata (Ilustrator, Photoshop, InDesign), izvrsno poznavanje principa tiska grafičke pripreme. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete OVDJE.