Zapošljavaju Rimac Automobili, Metro, Porshe…

Biznis 27. kol 201510:06 > 10:15
Pixabay/Reuters

U suradnji s portalom posao.hr svakoga četvrtka donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Rimac Automobili d.o.o. traži Tehničara proizvodnje kompozita koji će biti dio tima za izradu proizvoda od kompozita. Očekujemo da osoba ima iskustva i da samostalno može obavljati većinu radnih zadataka te da je vrlo pedantna i uredna. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Obala Grupa d.o.o., među vodećim regionalnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom i distribucijom renomiranih brendova: Orangina, Limona, Spezi… traži visokomotivirane, iskusne i odgovorne osobe za radno mjesto Prodajni predstavnik – Zagreb i Split. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

GmbH Personaldienstleistungen zapošljava i posreduje. Žele pronaći optimalno rješenje za potrebite kao i za poslodavce i kandidate za zapošljavanje. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Tvrtka Hadria d.o.o. zapošljava oko 50 stalnih radnika, te tijekom sezone između 120 i 150 sezonskih radnika. Radi unapređenja svog poslovanja i daljnjeg razvoja tvrtke, traže radnika na određeno vrijeme, uz mogućnost nastavka posla na neodređeno vrijeme: Inženjer zaštite na radu. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

U METRO Cash & Carry Hrvatska traže skladišnog radnika. Pozicija uključuje: pripremanje, prikupljanje i skladištenje artikala za komisioniranje i dostavu, komisioniranje – efikasno sakupljanje robe prema narudžbi, izlaganje artikala, punjenje polica i ostali zadaci po nalogu direktno pretpostavljenih. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Mikrografija traži osobu za digitalizaciju koja će pripremati dokumentacije za pretvorbu u elektronički oblik , mikrofilmirati i digitalizati različe dokumenate na napravama za snimanje te raditi na računalu. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Tvrtka Bravotel d.o.o. je TELE2 partner i kao takav omogućuje privatnim i poslovnim korisnicima potpunu podršku i kompletnu uslugu. Želja im je da nastave pružati kvalitetnu uslugu Tele2 korisnicima te stoga traže osobu za poziciju prodavača u Zagrebu. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Porsche Croatia traži djelatnika/cu u odjelu za sukladnost / risk management (sa ili bez radnog iskustva). Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Tvrtka COFACE HRVATSKA d.o.o. traži djelatnika/cu za radno mjesto: Agent u call centru sa znanjem slovenskog jezika (m/ž) – student. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Grga & Melita traži višeg projektanta / konstruktora u Zagrebačkoj županiji na stalni radni odnos. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.